Ετήσια Γενική Συνέλευση της Γλωσσολογικής Εταιρείας Κύπρου


Η Γλωσσολογική Εταιρεία Κύπρου προσκαλεί τα μέλη της στην Ετήσια Γενική της Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2022, 6:30 μμ–7:00μ μ στην Αίθουσα 010 του Κτηρίου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου

Μετά τη λήξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί ανοικτή στο κοινό εκδήλωση (7:00μμ–8:00μμ) για τον εορτασμό των 15χρονων της Εταιρείας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών Ανδρέα Παπαπαύλου, ενός από τα ιδρυτικά μέλη και πρώτου Προέδρου της Εταιρείας.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης, η Πρόεδρος του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, δρ Στέλλα Αχιλλέως και ο Πρόεδρος της Γλωσσολογικής Εταιρείας Κύπρου και Λέκτορας στο Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, δρ Σπύρος Αρμοστής. Εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Ανδρέα Παπαπαύλου την αντιφώνηση θα εκφωνήσει η κόρη του εκλιπόντος, Christine Papapavlou.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα επιδοθούν τιμητικές πλακέτες στα Ιδρυτικά Μέλη και στα διατελέσαντα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










446