Education Leaders Awards 2022: Αργυρό βραβείο με συντονιστή την ΚΥΜΕ, στα Ευρωπαϊκά Έργα STEAME


Στο πλαίσιο των Education Leaders Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, τα Ευρωπαϊκά Έργα «STEAME: Guidelines for Developing and Implementing STEAME Schools» και «STEAME GOES HYBRID: Blueprint Guidelines and Policy Recommendations», με συντονιστή την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, κατέκτησαν Αργυρόβραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία με Επιχειρηματικούς Φορείς και Οργανισμούς» για την υποψηφιότητα «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ STEAME ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΡΓΩΝ STEAME ΚΑΙ STEAME GOES HYBRID».

Σκοπός της διοργάνωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε, φέτος, για 7η χρονιά, ήταν να αναδειχθεί το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και να επιβραβευθούν οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί που συστηματικά επενδύουν, καινοτομούν και συμβάλλουν στην προώθηση της γνώσης, της πρωτοπορίας και της προόδου. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, πλαισιωμένη από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα.

Η υποψηφιότητα για τον «Σχεδιασμό ενός STEAME Σχολείου και Εκπαιδευτικού Περιεχομένου μέσω των Ευρωπαϊκών Έργων STEAME και STEAME GOES HYBRID», τέθηκε από τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ στην Αθήνα, που είναι εταίροι και στα δύο Ευρωπαϊκά Έργα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










669