Τα βραβεία σε αριστούχους/ες φοιτητές/τριες της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Παν. Κύπρου


 Με 26 βραβεία η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου τίμησε τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις των φοιτητών και φοιτητριών της, που διακρίθηκαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα, ακαδημαϊκοί, χορηγοί, και απόφοιτοι/ες με τις οικογένειές τους, παρακολούθησαν την Τελετή Βράβευσης Αριστούχων Φοιτητών/τριών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης,αφού συνεχάρη θερμά τις/τους αριστούχους/ες φοιτητές/τριες της Σχολήςγια τη βράβευσηκαι τη διάκρισή τους,σημείωσε ότι με τη σημερινή τελετή επιβραβεύεται η προσπάθειά τους για την κατάκτηση της γνώσης. Αναφέρθηκε επίσης στη δυναμική των νέων απόφοιτων που καλούνται να διαμορφώσουν το μέλλον.Σε μία εποχή που κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι ταχείες τεχνολογικές εξελίξεις καλούμαστε να θέσουμε στο επίκεντρο όλων τον άνθρωπο, τον ανθρωπισμό, την επικοινωνία και την ενσυναίσθηση και σ΄ αυτό τον τόσο σημαντικό σκοπό οι απόφοιτες/οι της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών καλούνται να πρωταγωνιστήσουν.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχάλης Ν. Μιχαήλ, αναφέρθηκε στη διαχρονική σημαντικότητα που έχουν οι ανθρωπιστικές επιστήμες, σήμερα περισσότερο από ποτέ, στον καθοριστικό προσανατολισμό της κοινωνίας, διαμορφώνοντας ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν τον κόσμο μας, να θέτουν νέα και πιο πολύπλοκα ερωτήματα, και να σκέφτονται το συλλογικό καλό ως κορυφαία αξία πνευματικής ζωής.

Τη  φετινή Τελετή Βράβευσης Αριστούχων τίμησε επίσης με την ομιλία της, με τίτλο «Do languages exist?», η διακεκριμένη Καθηγήτρια  Annick De Houwer, Διευθύντρια του Harmonious Bilingualism Network.

Οι βραβευθέντες/είσες είναι:

Νάταλι Θεοδοσίου

Νικόλας Τράγκολας

Χριστίνα Τζιωνή

Χρυσόστομος Παπασπύρου

Ραντίνα Ραϊκοβα

Μαρία Ταφούνα

Χαράλαμπος Λαζαρίδης

Αλεξάνδρα Κριμλιάδη

Δώρα Καρβούνη

Αντρέας Παπανικολάου

Δέσποινα Ρούσου

Θέκλα Θρασυβούλου

Tom Cleaver

Στέλλα Σωτηρίου

Λοΐζος Χατζηβασιλείου

Edith Britney Ade

Pierre-Aurelien Bonnefous

Ιωάννα Στυλιανίδου

Θεοδώρα Κονίση

Καλλής Αντούνας

Φάνη Λαζαρή

Χαραλαμπία Στυλιανού

Την ευγενική τους χορηγία προσέφεραν:

  • Ο Σύνδεσμος ΑΜΟΠΑ Κύπρου
  • Η Πρεσβεία της Γαλλίας
  • Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας
  • Η οικογένεια Λάμπη Γ. Κωνσταντινίδη
  • Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καθηγητών Αγγλικών



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










914