Ημερίδα Π.Κ.: Επιστήμη και Πολίτες: ενεργοί πολίτες στη διεξαγωγή, παραγωγή και αξιοποίηση της έρευνας


Στο Κέντρο Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου», στην Πανεπιστημιούπολη, την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του Δήμου Στροβόλου, προσκαλούν το κοινό σε Ημερίδα που συνδιοργανώνουν με τίτλο, «Επιστήμη και Πολίτες: ενεργοί πολίτες στη διεξαγωγή, παραγωγή και αξιοποίηση της έρευνας».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, μεταξύ των ωρών 10:00– 13:00 στο Κέντρο Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου», στην Αίθουσα LRC 012, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

Η Ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου “Citizen-enhanced open science in Southeastern Europe Higher Education knowledge hubs” (Erasmus+) που στόχο έχει να ενημερώσει τους συμμετέχοντες/ουσες για την Επιστήμη των Πολιτών και τους τρόπους με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να παράγουν/διεξάγουν και να αξιοποιήσουν ερευνητικά δεδομένα και αποτελέσματα, προς όφελος, τόσο της κοινωνίας με αναβάθμιση της ποιότητας και παροχής επιστημονικής γνώσης, όσο και για δική τους προσωπική μορφωτική ανάπτυξη.

Η πρωτοβουλία αυτή πηγάζει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία με την αξιοποίηση δημόσιων και ευρωπαϊκών πόρων επιδιώκει όπως αυτή η επένδυση έχει άμεσους και ενεργούς αποδέκτες τους ευρωπαίους πολίτες.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό.

Για εγγραφή στην Hμερίδα, για το αναλυτικό πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://library.ucy.ac.cy/event/ceos_se-event/

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










332