Αρχίζει στις 24 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου


Η μεγάλη γιορτή των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, πλησιάζει. Την έναρξη των Τελετών Αποφοίτησης σηματοδοτεί η Ιατρική Σχολή στις 24 Ιουνίου 2022, που θα λάβει χώρα στην έδρα της στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής (ΣΕΚΚΙ), όπου θα απονεμηθούν τα πτυχία σε είκοσι εννέα νέους γιατρούς, οι οποίοι θα αναγνώσουν και τον όρκο του Ιπποκράτη.

Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου 2022 οι Τελετές Αποφοίτησης θα πραγματοποιούνται στην πλατεία του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη. Η επίσημη τελετή, στην οποία θα συμμετάσχουν οι απόφοιτοι/ες της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Φιλοσοφικής Σχολής, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και θα απονείμει τόσο τα θεσμοθετημένα βραβεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και τρία βραβεία σε άριστους/ες φοιτητές/τριες προπτυχιακού επιπέδου από μεγάλους δωρητές και ευεργέτες που συμβάλλουν στην ανέγερση κτηριακών εγκαταστάσεων στην Πανεπιστημιούπολη.   

Ακολούθως, την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 στην Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, θα παραστεί ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος θα χαιρετίσει την τελετή και θα απονείμει τα βραβεία στους/στις αριστεύσαντες/σασες φοιτητές/τριες. Στις 29 Ιουνίου 2022, τη σκυτάλη των Τελετών παίρνει η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής. Έπεται την επόμενη μέρα η Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης,  όπου η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, ενώ ακολούθως θα απονείμει τα βραβεία στους/στις αριστεύσαντες/σασες φοιτητές/τριες. Την Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022, οι Τελετές Αποφοίτησης ολοκληρώνονται με την αποφοίτηση των φοιτητών/τριών της Πολυτεχνικής Σχολής.

Όλες οι Τελετές θα αρχίσουν στις 8:00 μ.μ. Η ώρα προσέλευσης του κοινού τοποθετείται στις 7:15 μ.μ. και η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική, καθώς οι Τελετές θα πραγματοποιηθούν σε υπαίθριο χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.ucy.ac.cy/graduation ή να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Εκδηλώσεων στα τηλέφωνα 22894331/347. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις Τελετές και διαδικτυακά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3yeGZ4.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










488