Εκδήλωση προς τιμήν των αποφοίτων του Προγράμματος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΚ


Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, στις 8:30 μ.μ. σε υπαίθριο χώρο του Πανεπιστημίου Κύπρου, η εκδήλωση προς τιμήν των αποφοίτων του Προγράμματος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc HRM) και οι βραβεύσεις όσων διακρίθηκαν ακαδημαϊκά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων, που θέλησαν να γιορτάσουν μαζί τους αυτό το μεγάλο επίτευγμα, που σήμανε το τέλος ενός «ταξιδιού», κατά τη διάρκεια του οποίου αποκτήθηκαν πολύτιμες γνώσεις και αξιοζήλευτα εφόδια, και αναπτύχθηκαν ανεκτίμητες προσωπικές και επαγγελματικές φιλίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των εταιρειών Great Place to Work, Cyprus (GPtWC) και Deloitte, οι οποίες επέδωσαν τα βραβεία Best Thesis Award και Best Student Award, αντίστοιχα. Τέλος, πραγματοποιήθηκε η επίδοση του βραβείου του διαγωνισμού της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ), για την συγγραφή της καλύτερης ομαδικής εργασίας σε θέμα που αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό, και η επίδοση των αριστείων ακαδημαϊκής εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση δεξίωσης, συνοδευόμενης από μουσική και ευχάριστες συζητήσεις!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










397