Πρωτεύσαντες/σες απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου στην εκπομπή Λόγος και Αντίλογος»


«Η σημασία της επιβράβευσης των τελειόφοιτων»

Με σκοπό να αναδειχθεί η σημασία της επιβράβευσης των τελειόφοιτων, η πανεπιστημιακή εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος» που πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και μεταδίδεται ζωντανά από το ΡΙΚ φιλοξένησε άριστους/ες απόφοιτους/ες διαφόρων Σχολών του Πανεπιστημίου Κύπρου, που διακρίθηκαν για τις υψηλές ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η εκπομπή καταπιάστηκε με τα όνειρα, τις ευκαιρίες, τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες τους, μετά το πέρας των σπουδών τους, πώς εξασφάλισαν την διάκριση, αλλά και από ποια συναισθήματα διακατέχονταν κατά τις Τελετές Αποφοίτησης.

Στην εκπομπή που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2022 συμμετείχαν, η Ραφαέλλα Χρίστου και ο Χρίστος Πουλλίδης, αριστούχοι της Ιατρικής Σχολής, ο Μάριος Ανδρέου, αριστεύσας προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής, της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, η Βασιλική Μπουρνατζίδου, αριστούχα προπτυχιακή απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, αριστούχος προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής και η Μαρία Ορφανίδου, άριστη διδακτορική απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής.

Πολίτες που συμμετείχαν με τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις τους, συνεχάρησαν τους/τις αποφοίτους/ες και παράλληλα έθεσαν διάφορα ερωτήματα, τα οποία απαντήθηκαν εκ μέρους τους. Δεν παρέλειψαν, παράλληλα, στο πλαίσιο της εκπομπής, την οποία επιμελήθηκε και συντόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δόξα Κωμοδρόμου, να καταθέσουν διάφορα προβλήματα προς τις Πανεπιστημιακές Αρχές, για  προβληματισμό και επίλυσή τους. Προέβησαν επίσης και σε συμβουλές προς τους/τις νεοεισερχόμενους/ες φοιτητές/τριες. Εξέφρασαν ταυτόχρονα τις ευχαριστίες τους για τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος», καταθέτοντας τις απόψεις, τις σκέψεις και θέσεις τους, αναφέροντας ότι αυτή η ευκαιρία ήταν πολύ σημαντική και συνάμα πολύ τιμητική.

Όσοι/ες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκπομπή του «Λόγου και Αντίλογου» μπορούν να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bitly.ws/sDwv.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1003