Εκπομπή του Πανεπιστημίου Κύπρου: «Ακάμας Ώρα Μηδέν;»


Τα σημαντικά οικολογικά, κοινωνικά και θεσμικά ζητήματα που αναφύονται για το μέλλον της Χερσονήσου του Ακάμα συζητούν σε τηλεοπτική εκπομπή του Πανεπιστημίου Κύπρου πανεπιστημιακοί από διάφορους επιστημονικούς κλάδους.

Η τηλεοπτική συζήτηση, με τίτλο «Ακάμας Ώρα Μηδέν;», εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών για συμβολή της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής στον δημόσιο διάλογο. Είναι η πρώτη από μια σειρά τηλεοπτικών συζητήσεων για επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.

Η εκπομπή διάρκειας 45 λεπτών γυρίστηκε στο Στούντιο Παραγωγής Οπτικοακουστικού Υλικού του Πανεπιστημίου Κύπρου με συμμετοχή του Καθηγητή του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Γιώργου Κασίνη, της Καθηγήτριας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Μαρίνας Νεοφύτου και του Καθηγητή του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών Σπύρου Σφενδουράκη.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παυλίδης, και την παραγωγή ανέλαβε η Υπηρεσία Πληροφορικής Υποδομής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το βίντεο της εκπομπής εδώ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










283