Το Πανεπιστήμιο Κύπρου καλωσόρισε τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριές του


Με μεγάλη χαρά το Πανεπιστήμιο Κύπρου καλωσόρισε την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, 500 περίπου από τα νέα μέλη της πανεπιστημιακής του κοινότητας, τους φοιτητές και φοιτήτριες που εξασφάλισαν θέση με τις Παγκύπριες Εξετάσεις. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην Πανεπιστημιούπολη και το πρόγραμμά της περιελάμβανε σύντομο χαιρετισμό από τον Πρύτανη, Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη,  παρουσίαση του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Μενέλαου Μενελάου, καθώς και παρουσίαση του πλέγματος των υπηρεσιών στήριξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, ικανοτήτων και ενεργού πολιτότητας που βρίσκονται στη διάθεση των φοιτητριών και φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των ακαδημαϊκών Τμημάτων και των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου, για τα προγράμματα σπουδών και τη φοιτητική ζωή, καθώς και να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρύτανης απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια για την εισδοχή των φοιτητών/τριών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, τονίζοντας ότι η επιτυχία τους αυτή σηματοδοτεί ένα καινούριο και μοναδικό κεφάλαιο στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους. Η φοιτητική ζωή και η διδασκαλία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα σας εφοδιάσει με γνώσεις και εμπειρίες, θα σας διδάξει μαθήματα -τυπικά και μη τυπικά-  που θα καθορίσουν τη σταδιοδρομία και το μέλλον σας. «Σ΄ αυτή τη νέα αρχή  το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το ανθρώπινο δυναμικό του πανεπιστημίου σας θα είναι δίπλα σας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στην παρουσίασή του διαβεβαίωσε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές: «Είσαστε σε ένα Πανεπιστήμιο αρκετά μεγάλο για να κυνηγήσετε τον κάθε στόχο σας και ταυτόχρονα σε ένα Πανεπιστήμιο αρκετά ανθρώπινο που νοιάζεται για την ευημερία και την επιτυχία σας σε προσωπικό επίπεδο».

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης ξεναγήσεις στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1349