Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Σύγχρονο Παιδικό και Εφηβικό Βιβλίο: Αναγνωστικές Προσεγγίσεις και Δημιουργική Γραφή


Tο Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρώτο διαπανεπιστημιακό, μοριοδοτούμενο, εξ αποστάσεως πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο: Σύγχρονο Παιδικό και Εφηβικό Βιβλίο: Αναγνωστικές Προσεγγίσεις και Δημιουργική Γραφή, 15 μονάδων ECTS, που προσφέρεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Επιστημονικές Υπεύθυνες: Καθ. Μένη Κανατσούλη, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Αναπληρώτρια Καθ. Μαρίνα Ροδοσθένους-Μπαλάφα. Εκτός από καθηγητές και διακεκριμένοι ερευνητές, με εξειδικευμένο επιστημονικό ενδιαφέρον το παιδικό βιβλίο, συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά στο πρόγραμμα ως επιμορφωτές οι διακεκριμένοι συγγραφείς: Βασίλης Παπαθεοδώρου, Αργυρώ Πιπίνη και Τασούλα Τσιλιμένη.

Σχόλια επιμορφούμενων:

  • «Νιώθω πιο πλούσια με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος. Αν και είχα την αίσθηση ότι γνώριζα αρκετά πράγματα για το βιβλίο συνειδητοποίησα πόσα πολλά αγνοούσα και άρχισα όχι μόνο να διαβάζω τα βιβλία με άλλη οπτική, αλλά και  να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο, με πιο διερευνητική και κριτική ματιά. Όλοι οι επιμορφωτές ήταν εξαιρετικοί και νιώθω μεγάλη τύχη που τους συνάντησα στο δρόμο μου.»
  • «Αποκόμισα πλούσιες γνώσεις από την κάθε ενότητα, οι οποίες αναμφισβήτητα θα με συνοδεύσουν στην επαγγελματική μου καριέρα.»
  • «Το υλικό είναι πολύ ολοκληρωμένο και αποτελεί βάση για να αναζητήσει ο καθένας περαιτέρω. Ομολογώ ότι εμπλούτισα τη βιβλιοθήκη μου πολύ αυτούς τους μήνες, ανακάλυψα νέα βιβλία η αγόρασα άλλα που δεν γνώριζα.»
  • «Το πρόγραμμα ήταν πολύ καλά δομημένο, το υλικό χρήσιμο, οι διδάσκοντες/διδάσκουσες εξαιρετικοί/εξαιρετικές.»

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες βλ. σύνδεσμο:

https://www.unic.ac.cy/prosklisi-ypovolis-aitiseon-sygchrono-paidiko-kai-efiviko-vivlio-anagnostikes-proseggiseis-kai-dimioyrgiki-grafi/

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










631