UCY Rainbow Festival 2022


Το Γραφείο Πολυμορφίας, Ισότητας και Ενσωμάτωσης του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με τον Όμιλο ΛΟΑΤΚΙ+ και Φίλων του Πανεπιστημίου Κύπρου, προσκαλεί το κοινό στο «UCY RAINBOW FESTIVAL 2022», την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022, μεταξύ των ωρών 18.00-22.00, στον Υπαίθριο Χώρο του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην Πανεπιστημιούπολη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες όπως Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη, Δημιουργικές Παρεμβάσεις (Οpen-Μic), Spin-and-Win with LGBTQIA+ questions, πίνακας με δημιουργικά μηνύματα και Διάσημοι/ες LGBTQIA+ επιστήμονες - ερευνητές/τριες.

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Μουσικό και τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ μαζί μας θα είναι και ο 2ος Νικητής του X-FACTOR Greece 2022, Άγγελος Αρχανιωτάκης.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18:30 - Χαιρετισμός από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη

18:35 - Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Ομίλου ΛΟΑΤΚΙ+ και Φίλων, Χρίστια Δημητρίου

18:45 - Μουσική Παράσταση από τον  Μουσικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου-  τραγούδια από καλλιτέχνες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+

19:45 - Χορευτική Παράσταση Hip Hop από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου

20:15 - Χορευτική Παράσταση Salsa από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου

20:45 - Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Άγγελο Αρχανιωτάκη (2ος Νικητής X-FACTOR Greece 2022)

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πολυμορφίας, Ισότητας και Ενσωμάτωσης του Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλ.: 22894451 ή στο Ηλεκτρ. Ταχυδρ.:: diversity@ucy.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










488