Διάλεξη του διεθνούς φήμης Καθηγητή Zhong-Ping Jiang στο Κέντρο Αριστείας «Κοίος»


Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλεί στη διάλεξη του διακεκριμένου Καθηγητή Zhong-Ping Jiang, από το Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης, στις ΗΠΑ.

Η διάλεξη με θέμα «Small-Gain Theory for the Stability and Control of Nonlinear Network Systems», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο Β108  (Κτήριο Α. Λεβέντη) του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Zhong-Ping Jiang είναι Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης (New York University). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη θεωρία σταθερότητας, τον κατανεμημένο μη γραμμικό έλεγχο, το δυναμικό προγραμματισμό, την ενισχυτική μάθηση και τις εφαρμογές τους σε πληροφοριακά, μηχανικά και βιολογικά συστήματα. Έχει εκδώσει 6 βιβλία και έχει δημοσιεύσει πάνω από 500 άρθρα σε διεθνή τεχνικά περιοδικά και σε πρακτικά συνεδρίων. Είναι μέλος σημαντικών οργανώσεων και συμβουλίων, όπως και αποδέκτης αναγνωρισμένων διακρίσεων.

Η διάλεξη αυτή είναι ανοικτή στο κοινό και εντάσσεται στη σειρά διαλέξεων «KIOS Distinguished Lecture Series», που φιλοξενεί ερευνητές παγκοσμίου εμβέλειας σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τη διάλεξη μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://www.kios.ucy.ac.cy/distinguished-lecture-by-prof-zhong-ping-jiang/

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










449