Συνεχίζονται οι ραδιοφωνικές εκπομπές με συμμετοχή υποψήφιων Προέδρων και φοιτητών/τριών ΤΕΠΑΚ


   Άλλοι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα φιλοξενηθούν αυτή την εβδομάδα στο CUT Radio, το κοινοτικό ραδιόφωνο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στο πλαίσιο της σειράς ραδιοφωνικών εκπομπών που διοργανώνει  η Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου υπό τον τίτλο «Οι φοιτητές/ριες του ΤΕΠΑΚ ‘ανακρίνουν’ τους υποψήφιους Προέδρους».

 Ο στόχος των εν λόγω εκπομπών είναι διττός: Αφενός να δώσουν τη δυνατότητα στις/στους φοιτήτριες/ές του ΤΕΠΑΚ να συζητήσουν με τους υποψήφιους Προέδρους και να τους υποβάλουν τα ερωτήματά τους γύρω από θέματα που ενδιαφέρουν και απασχολούν σήμερα τη νεολαία και, αφετέρου, να ενθαρρύνουν την ενεργό πολιτότητα και συμμετοχή των νέων στα κοινά και τις δημοκρατικές διαδικασίες, με αφορμή τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές.

Στο στούντιο του CUT Radio θα φιλοξενηθούν, αυτή την εβδομάδα, οι ακόλουθοι υποψήφιοι:

*  Νίκος Χριστοδουλίδης – Τρίτη, 22 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί

*  Ανδρέας Μαυρογιάννης – Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου και ώρα 15:30 το απόγευμα

*  Αχιλλέας Δημητριάδης – Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί

Τις εκπομπές στηρίζει η Υπηρεσία Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του ΤΕΠΑΚ και συντονίζει ο Λειτουργός της Υπηρεσίας, Γιώργος Μιχαήλ.

Συντονιστείτε στους 95.2 FM ή ακούστε διαδικτυακά τις εκπομπές μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού: https://www.cut.ac.cy/cut-radio/
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


208