Πρόγραμμα Meet the Employers από το Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπ. Κύπρου


Διαδικτυακά από 18 Ιανουαρίου μέχρι 22 Μαρτίου 2023

Συνεχίζει δυναμικά και το εαρινό εξάμηνο, το Πρόγραμμα Meet the Employers, μια σειρά διαδικτυακών εταιρικών παρουσιάσεων που διοργανώνονται από το Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, με απώτερο σκοπό τη διασύνδεση των φοιτητών/τριών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας.

Το Πρόγραμμα θα φιλοξενήσει συνολικά 20 εταιρείες και οργανισμούς από διάφορους τομείς δραστηριότητας (Πληροφορική και Τεχνολογία, Χρηματοοικονομικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Αεροδρόμια και Ταχυμεταφορές, Λιανικό & Χονδρικό Εμπόριο, Φαρμακευτικός Τομέας & Τομέας Υγείας, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Τουρισμός & Αναψυχή, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία). Μέσω του προγράμματος, δίνεται η ευκαιρία στους φοιτητές/τριες και απόφοιτους/απόφοιτες από όλους τους κλάδους σπουδών να γνωρίσουν καλύτερα τον επαγγελματικό τομέα που τους/τις ενδιαφέρει και να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη εταιρειών και οργανισμών για τις προοπτικές και τις προκλήσεις στον κάθε τομέα. Επιπρόσθετα, λαμβάνουν χρήσιμη ενημέρωση για τους ρόλους εργασίας, τα προγράμματα και τις ευκαιρίες απασχόλησης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας.

Στο Πρόγραμμα συμμετείχαν μέχρι στιγμής οι εταιρείες Wargaming, RSM, Lidl, Medochemie, Grant Thornton, Infocredit Group, MAP S.Platis, Emporium Capital, PwC, Deloitte. Οι νέοι και νέες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα υπογράμμισαν τα οφέλη της ενημέρωσης και της δικτύωσής τους με επαγγελματίες και κυρίως σχετικά με τη λήψη πιο ενημερωμένων αποφάσεων για τα επόμενα βήματα στη σταδιοδρομία τους, όπως για παράδειγμα στην επιλογή μεταπτυχιακών σπουδών ή στην εξεύρεση εργασίας σε τομείς που δεν γνώριζαν προηγουμένως.

Το Πρόγραμμα συνεχίζει στις 18 Ιανουαρίου 2023 με την εταιρεία IBM και ακολουθούν οι εταιρείες Murex (24/01),CNP Insurance Holdings (31/01), Intersport (07/02), GrantXpert Conslulting (16/02), ΣΠΑΒΟ (21/02), Swissport (28/02), Atlantica Hotels and Resorts (01/03), KPMG (15/03), EY (22/03).  

Για συμμετοχή στο Πρόγραμμα απαιτείται εγγραφή στον σύνδεσμο https://bit.ly/3r9VDVY  (zoom).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










407