Τουρνουά Καλαθόσφαιρας 2023 εις μνήμην Νεόφυτου Χανδριώτη, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου


Στις 18 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε το 6ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας «Νεόφυτος Χανδριώτης» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το Τουρνουά διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Τμήμα Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου εις μνήμην του αείμνηστου φοιτητή Νεόφυτου και σε αυτό έχουν δυνατότητα συμμετοχής ομάδες, τόσο εντός όσο και εκτός του Πανεπιστημίου. Τα έσοδα που συγκεντρώνονται από το Τουρνουά δίδονται προς ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης «Νεόφυτος Χανδριώτης» του Πανεπιστημίου Κύπρου, για Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη των φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου.

Ο πρωταθλητής Νεόφυτος Χανδριώτης ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα καλαθόσφαιρας της νέας γενιάς της Κύπρου, διεθνής γκαρντ της Ε.Θ.Α. Έγκωμης και άριστος τριτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ήταν νέος απλός, με ήθος, αξιοπρέπεια, τρομερή θέληση για συνεχή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής του, ένας νέος πάντα χαμογελαστός και πράος.

Ο Νεόφυτος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και δυστυχώς «έφυγε» από τη ζωή την 1η Δεκεμβρίου 2015 στη Βοστώνη των ΗΠΑ, σε ηλικία μόλις 22 ετών. 

Αιωνία σου η μνήμη πρωταθλητή…
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


341