Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «Ημέρα Γνωριμίας» του Πανεπιστημίου Κύπρου


Πέραν των 700 μαθητών και των οικογενειών τους επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο 

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργάνωσε με επιτυχία «Ημέρα Γνωριμίας» για ενημέρωση των μαθητριών/-ών/υποψήφιων προπτυχιακών φοιτητριών/-τών και των οικογενειών τους για τα προγράμματα σπουδών και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τη φοιτητική κοινότητα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, στις 11.00-15.00, στην Πανεπιστημιούπολη.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν παρουσιάσεις από τα ακαδημαϊκά Τμήματα σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων, καθώς επίσης έγινε ενημέρωση από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας για σημαντικά θέματα φοίτησης, όπως σπουδές, στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

Ταυτόχρονα, λειτουργούσε Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, όπου οι ενδιαφερόμενες/-οι αξιοποίησαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, να επιλύσουν τις απορίες τους και να αποκομίσουν χρήσιμες συμβουλές για τη μελλοντική τους πορεία. Τέλος, οι επισκέπτριες/-έπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και να ενημερωθούν για τις αθλητικές δραστηριότητες, θέματα κινητικότητας και τους φοιτητικούς ομίλους.

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλες και όλους όσοι επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










443