Απονομή υποτροφίας σε φοιτήτρια από εταιρεία Φαρμακεία Πήτερ


Εκδήλωση απονομής υποτροφίας που πρόσφερε η εταιρεία Φαρμακεία Πήτερ σε φοιτήτρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στις 11:30 πμ στο Πολιτιστικό Κέντρο  του πανεπιστημίου.

Η εταιρεία Φαρμακεία Πήτερ εις μνήμη των ιδρυτών της Πήτερ & Ελένη Νικολάου, προσφέρει κάθε χρόνο μια πλήρη υποτροφία στο τμήμα Φαρμακευτικής του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου σε φοιτητή που πληρεί  τα κριτήρια που έχουν ήδη τεθεί από το τμήμα Εισδοχής.

Η υποτροφία απονεμήθηκε από τον κύριο Αντρέα Νικολάου Managing Director της εταιρείας Kypropharm στην φοιτήτρια του προγράμματος Φαρμακευτικής Γεωργία Νικολάου.

Η φοιτήτρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Γεωργία Νικολάου δήλωσε ευγνώμων  για τη στήριξη που της παρέχει η υποτροφία, η οποία  θα της επιτρέψει να συνεχίσει τις σπουδές της και να προοδεύσει, κατακτώντας τους στόχους και τα όνειρα της.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου  εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στην εταιρεία Φαρμακεία Πήτερ για την προσφορά τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










674