Σκιαγράφηση του εγκληματία: Τελευταία διάλεξη και τελετή λήξης στο Ταμάσιο


Ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος διαλέξεων του Ταμάσιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με την έβδομη και τελευταία διάλεξη, με θέμα: «Σκιαγράφηση του εγκληματία». Εισηγητής θα είναι ο Ανδρέας Καπαρδής, Ομοτιμος Καθηγητής στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και Επίτιμος Καθηγητής Έρευνας στο Ινστιτούτο Εγκληματολογίας του Cambridge University. Συντονιστής της διάλεξης θα είναι ο Δρ Γιώργος Β. Γεωργίου, Γλωσσολόγος, Εκπαιδευτικός.

Η εν λόγω διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Μαΐου 2023, στις 7 μ.μ., στο Συνοδικό της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στην Κοινότητα Επισκοπειού. Κατά την τελετή λήξης του φετινού κύκλου διαλέξεων, χαιρετισμό θα απευθύνουν οι διοργανωτές του Ταμάσιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα θα απονεμηθούν πιστοποιητικά διπλώματα στο κοινό που έχει παρακολουθήσει τις διαλέξεις. Για όσες και όσους επιθυμούν, μπορούν να ακούσουν τη διάλεξη διαδικτυακά, στο κανάλι του ΡΙΚ στο YouTube https://bit.ly/3IrfLwb.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου, στα τηλέφωνα: 22894305/47.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


490