Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Κύπρου και Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας


Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία στις 9 Μαίου 2023. Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (ΚΥΜΕ), Δρ Γρηγόρης Μακρίδης στην παρουσία του Προέδρου του Τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής (ΜΑΣ), Καθηγητή Κωνσταντίνου Φωκιανού και μελών του Τμήματος ΜΑΣ και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΥΜΕ.

Ο Πρύτανης, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης, καλωσόρισε τους εκπροσώπους της ΚΥΜΕ ευχαριστώντας για τη μέχρι τώρα μακροχρόνια συνεργασία. Επιπρόσθετα, ο  Πρόεδρος του Τμήματος  ΜΑΣ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Φωκιανός, υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας με τη ΚΥΜΕ, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την αναβάθμιση της μαθηματικής παιδείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της ΚΥΜΕ, Δρ Γρηγόρης Μακρίδης, ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ιδιαίτερα το Τμήμα ΜΑΣ για την ποιοτική στήριξη και το υψηλό επίπεδο γνώσης και προσφοράς στην κυπριακή κοινωνία. Κλείνοντας ο Πρόεδρος της ΚΥΜΕ, ανέφερε ότι το Μνημόνιο Συνεργασίας θα ενισχύσει την ήδη υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, και θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη κοινών δραστηριότητων.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










615