Ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου


Δώδεκα χρόνια δια βίου μάθησης και προσφοράς

Το Σαλαμίνιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, συμπλήρωσε δώδεκα χρόνια ζωής, προσφέροντας ενημέρωση και ευκαιρίες δια βίου μάθησης στο ευρύτερο κοινό µέσα από εκλαϊκευμένες διαλέξεις για επίκαιρα και διαχρονικά θέματα.

Ο φετινός κύκλος διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου ολοκληρώθηκε στις 17 Μάϊου 2023 με ομιλητές τον Δρα Κώστα Καδή, τέως Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και τη Μαρίνα Νεοφύτου, Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι οποίοι ανέπτυξαν το θέμα, «Βιοποικιλότητα και κλιματική κρίση». Κατά τη διάλεξη αναδείχθηκε η ανάγκη για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και κουλτούρας, καθώς η συμβολή κάθε πολίτη ξεχωριστά είναι αναγκαία στην προσπάθεια διαχείρισης της περιβαλλοντικής κρίσης και της κρίσης βιοποικιλότητας.

Μετά το πέρας της Τελετής Λήξης του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου, οι «απόφοιτοι/ες» που συμμετείχαν στο φετινό κύκλο διαλέξεων παρέλαβαν τα πιστοποιητικά της συμμετοχής τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










302