Στον αριστούχο φοιτητή Κωνσταντίνο Παναγή το Βραβείο Ιδρύματος Γεώργιου και Ανδριανής Λόρδου


Βραβείο ύψους €1.500 απονεμήθηκε, τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, από το Ίδρυμα Γεώργιου και Ανδριανής Λόρδου στον Κωνσταντίνο Παναγή, αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Βραβείο απονέμεται σε εκτοπισμένο/νη φοιτητή/τρια του Πανεπιστημίου Κύπρου από την επαρχία Αμμοχώστου που σημειώνει υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση.

Η απονομή του Βραβείου πραγματοποιήθηκε από την κόρη του Γεώργιου και της Ανδριανής Λόρδου, κ. Θέκλα Κυριακίδου, παρουσία μελών της οικογένειας Λόρδου, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Τάσου Χριστοφίδη, της Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, Καθηγήτριας Βασιλικής Κασσιανίδου, της Προέδρου του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Μαρίας Παρανή, και του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Μενέλαου Μενελάου.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Γεώργιου και Ανδριανής Λόρδου για την προσφορά του, η οποία είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί ενώ ευελπιστεί στην ύπαρξη και άλλων παρόμοιων πρωτοβουλιών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










406