Γνωριμία με τα προγράμματα Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να παράσχει ευκαιρίες στο ευρύ κοινό για συνεχή εκπαίδευση, διοργανώνονται βιωματικά εργαστήρια με σκοπό την ενημέρωση ενδιαφερομένων σχετικά με τα επαγγέλματα που εμπίπτουν στις Επιστήμες Ζωής και Υγείας.

Στόχος των εργαστηρίων είναι να ενθαρρύνει τους νέους να γνωρίσουν τις επιστήμες αυτές καλύτερα και να εξερευνήσουν, μέσω εργαστηριακών ασκήσεων, την πρακτική πλευρά της κάθε επιστήμης χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υπό την επίβλεψη των καθηγητών του σχετικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, μεταξύ των ωρών 17:30 – 19:30, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλες εκδηλώσεις, στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου και στο Research and Technology Building (Μάρκου Δράκου 8, Λευκωσία 2409). Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεταβούν στο αντίστοιχο κτήριο στο οποίο θα πραγματοποιείται το εργαστήριο που θα έχουν προ-επιλέξει να παρακολουθήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την οικογένεια τους, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα των Επιστημών Ζωής και Υγείας όπως: 

• Φαρμακευτική

• Βιολογία του Ανθρώπου

• Διατροφολογία & Διαιτολογία

• Νοσηλευτική 

• Φυσικοθεραπεία

• Επιστήμη του Αθλητισμού

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, συζητώντας και υποβάλλοντας παράλληλα τα ερωτήματά τους σε καθηγητές του Τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας για θέματα σπουδών, καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές του τομέα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17:00 – 17:30

Εγγραφές

17:30 – 18:30

Παρουσίαση προγραμμάτων του Τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας

18:30 – 19:30

Εργαστήρια

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μέλανη Στρατή στο (+357) 22 841674 ή μέσω email στο strati.me@unic.ac.cy .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










645