Για μια διεθνή καριέρα στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά


Δωρεάν διαδικτυακή ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, την Deloitte, το Cass Business School και την Globaltraining

Την ερχόμενη Τρίτη, 19 Μαΐου, μεταξύ 17:00 και 18:00, θα παρουσιαστεί η πρωτοποριακή τετραμερής συνεργασία μεταξύ της Deloitte, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του Cass Business School και της Globaltraining. Η συνεργασία αυτή, η οποία σηματοδοτεί παγκόσμια συνεργασία μεταξύ διεθνών πανεπιστημίων και μίας από τις Big Four, των διεθνών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών, προσφέρει μια καινοτόμο οδό σπουδών που θα δώσει τα εφόδια στους απόφοιτους να ξεχωρίσουν στο σημερινό παγκόσμιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη οδός σπουδών προσφέρει στους υποψήφιους την ευκαιρία να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο και να συνεχίσουν στο Cass Business School (City University of London) στην Αγγλία, όπου θα αποκτήσουν το πτυχίο "BSc Accounting and Finance". Παράλληλα θα αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες σε συνεργασία με επαγγελματίες της Deloitte. Η επιλογή αυτή είναι ιδανική για φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον κλάδο της Λογιστικής και των επαγγελματικών υπηρεσιών (Ελεγκτές, Φορολογικοί Σύμβουλοι, Σύμβουλοι Διαχείρισης Κινδύνων, Αναλυτές Δεδομένων) ή σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα με επίκεντρο τη χρηματοοικονομική λογιστική.

Οι απαιτούμενες επαγγελματικές δεξιότητες θα αναπτυχθούν μέσω εργαστηρίων επαγγελματικών δεξιοτήτων, καθώς και μέσω πρακτικής άσκησης έως και 32 εβδομάδων στην Deloitte, ενσωματωμένη στα 4 χρόνια σπουδών. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την επαγγελματική τους πορεία στην Deloitte, δεδομένου ότι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν πρόταση εργοδότησης, καθώς επίσης να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων (ACCA, ACA, CPA, CFA, κ.λπ.).

Η διαδικτυακή ενημέρωση “Fast Track your Career in Accounting and Finance”, εμπίπτει στη σειρά εκδηλώσεων των Διαδικτυακών Εβδομάδων Γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είναι δωρεάν και ανοιχτό σε όλους, αλλά απευθύνεται κυρίως σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, σε συμβούλους καριέρας, καθώς και σε συμβούλους για την πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Οι ομιλητές του σεμιναρίου:

  • Δρ. Dirk Nitzsche, Αναπληρωτής Κοσμήτορας Διεθνών Σχέσεων και Διευθυντής Σπουδών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Cass Business School, City, University of London
  • κ. Γιώργος Παντελίδης, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Deloitte
  • κ. Οδυσσέας Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Globaltraining
  • κ. Γεωργία Κώττης, Διευθύντρια, Globaltraining
  • Καθηγητής Πέτρος Λοής, Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας 
  • Δρ. Svetlana Sapuric, Επίκουρη Καθηγήτρια Χρηματοοικονομικών, Τμήμα Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη δωρεάν ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στον εξής σύνδεσμο: www.unic.ac.cy/event/fast-track-your-career-in-accounting-and-finance/.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










695