Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου Οιστός


Γνωρίστε τις δράσεις του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με χαρά παρουσιάζει το δεύτερο ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο Οιστός για τα έτη 2018-2020. Με άξονα πάντα τις δράσεις των φοιτητών, αποφοίτων, συνεργατών και διδακτικού προσωπικού, γίνεται εμφανής ή συμβολή του Τμήματος στη δημιουργική και καινοτόμο διδασκαλία, την έρευνα και την προσφορά στην κοινωνία.

Στο τεύχος παρουσιάζονται κυκλοφορίες νέων βιβλίων και ερευνητικών άρθρων, ποικίλα ερευνητικά προγράμματα, τα οποία δείχνουν διεθνείς συνεργασίες του Τμήματος με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, διοργάνωση διαπανεπιστημιακών ημερίδων, συνεργασία του Τμήματος σε εκδηλώσεις με τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας και διακεκριμένους συγγραφείς. Στις εκδηλώσεις αυτές εμπλέκονται οι φοιτητές του Τμήματος, λαμβάνοντας και δίνοντας πολλαπλά ερεθίσματα, όπως αντλούνται από τις σπουδές τους εντός και εκτός αίθουσας διδασκαλίας.

Καθώς η εστίαση στη δια βίου μάθηση όλων των κοινωνικών στρωμάτων και ηλικιών είναι μέλημά μας, θα ήθελα να επικεντρωθώ σε μία σειρά από δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια του Τμήματός μας. Κατά την περίοδο του εγκλεισμού της χώρας, εξαιτίας της πανδημίας, διάφορα Τμήματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας εθελοντικά αποφάσισαν να προσφέρουν στην κοινωνία γνώση στο αντικείμενο ειδίκευσης τους. Το Τμήμα μας πρωτοστάτησε προσφέροντας σειρά τέτοιων σεμιναρίων σε θέματα ειδικής αγωγής, λογοτεχνίας, πολιτισμικού γραμματισμού και ποικίλα άλλα. Μέσα από την περιήγησή σας στον Οιστό, εύκολα μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους των σεμιναρίων και να τα παρακολουθήσετε στον χρόνο που σας βολεύει.

Ευχόμαστε από καρδιάς μια υγιή, δημιουργική και αποδοτική χρονιά.

Μαρίνα Ροδοσθένους-Μπαλάφα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










625