Συνέδριο VR in Sight: Σύγχρονες εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας στις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση


Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου VRinSight, θα φιλοξενήσει την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 2 μ.μ., στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου (Αίθουσα Α23) το πανευρωπαϊκό συνέδριο VR in Business & Education. Στις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιείται ταυτόχρονα και σε διαρκή σύνδεση σε 5 ευρωπαϊκές πόλεις (Βερολίνο, Μπιλμπάο, Τάμπερε, Λευκωσία και Γκρατς), θα λάβουν μέρος ομιλητές με εξειδίκευση στην ανάπτυξη εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας (VR).

Στόχος του συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, είναι να παρουσιάσει και να αναδείξει σύγχρονες εφαρμογές VR στους τομείς των επιχειρήσεων και των κατασκευών, των τεχνικών επαγγελμάτων, της βιομηχανίας καθώς και την εκπαίδευση. Κυρίως όμως, θα παρέχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για την πρακτική χρησιμοποίηση εφαρμογών VR στη βιομηχανία και άλλους επιχειρηματικούς τομείς.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά διαλέξεων που θα διεξαχθούν στο χώρο του συνεδρίου στην Κύπρο αλλά και, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, στις υπόλοιπες πόλεις στις οποίες θα διεξάγεται ταυτόχρονα. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Μάριος Αβρααμίδης από την εταιρία SilverSky Ltd, ο οποίος θα επικεντρωθεί, κατά την εισήγησή του, στη χρήση της εικονικής πραγματικότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/n3yiFmeqApX3Z4Ug7. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Μάριο Ζίττη στο 22 002100 ή μέσω email στο [email protected].
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter238