5η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Erasmus+ από το Γραφείο Erasmus Πανεπιστημίου Λευκωσίας


Έπειτα από δυο σχεδόν χρόνια αυστηρών περιορισμών που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας, το Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC) είχε τη χαρά να διοργανώσει και να φιλοξενήσει την ετήσια Ημερίδα Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Erasmus+. Φέτος, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Coffeeology101. Στόχος του Γραφείου Erasmus του Πανεπιστημίου είναι πάντα η καλύτερη δυνατή ενημέρωση κυρίως των φοιτητών, του διοικητικού προσωπικού και των καθηγητών για τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσω του Προγράμματος Erasmus+.

Για τον σκοπό αυτό, το  Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσκάλεσε μερικούς από τους πιο δραστηριοποιημένους ΜΚΟ στα θέματα Erasmus+ και άλλους οργανισμούς, όπως ο Φιλοδασικός Σύλλογος Αγρού, το CARDET, το UNIC Career Success Centre, Citizens in Power, το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, το Erasmus Student Network-Nicosia (ESN), το YEU Cyprus, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το Eurodesk, το Youth Dynamics, το PlanBe-Plan it Be it, το Synthesis και το StudentLife. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, με πολλούς φοιτητές να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες κινητικότητας που παρέχει το Erasmus+ στο εγγύς μέλλον.

Το Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στην ενημερωτική ημερίδα, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και στη διάδοση των ευκαιριών κινητικότητας που διατίθενται μέσω του Προγράμματος Erasmus+ στην Κύπρο!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










500