Αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Ισραήλ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


Αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Ισραήλ επισκέφθηκαν πρόσφατα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για σκοπούς επιμόρφωσης και δικτύωσης. Οι εν λόγω αξιωματούχοι έχουν υπό την εποπτεία τους τον αθλητικό τομέα της πόλης και επαρχίας τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, οι είκοσι-πέντε (25) αξιωματούχοι παρακολούθησαν σειρά παρουσιάσεων πάνω σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και πραγματοποίησαν επισκέψεις σε διάφορες υποδομές, όπως δημοτικά αθλητικά κέντρα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της κυπριακής τοπικής αυτοδιοίκησης. Συναντήσεις πραγματοποίησαν επίσης με εκπροσώπους της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Δήμου Αγίας Νάπας.

Υπεύθυνος της αποστολής ήταν ο κ. Ghazi Nujeidat, Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων (Αθλητισμός) Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ισραήλ.

Οι επισκέψεις στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και αξιωματούχων του αθλητισμού από το Ισραήλ έχουν καθιερωθεί από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εδώ και 7 χρόνια και ενισχύονται συνεχώς, αναβαθμίζοντας τις σχέσεις του οργανισμού με τη γειτονική χώρα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










332