Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετείχε στην ημερίδα «Ανοίγοντας Δρόμους μετά το Πτυχίο»


Το Τμήμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συμμετείχε στην Ημερίδα Σταδιοδρομίας και Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, η οποία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στις 3 Απριλίου 2023 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τμήματος.

Η Ημερίδα, η οποία είχε ως τίτλο Ανοίγοντας Δρόμους μετά το Πτυχίο και θέμα τα μεταπτυχιακά προγράμματα συναφή με την Κοινωνική Εργασία, έδωσε την ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εκπροσώπων από Πανεπιστήμια Ελλάδας και Κύπρου σχετικά με το αντικείμενο των Κοινωνικών Επιστημών. Οι ομιλίες κάλυψαν ποικίλα θέματα ανάμεσα στα οποία ήταν τα Κοινωνικά και Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Συμβουλευτική Κοινωνική Εργασία και Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, η Κοινωνική Εργασία και Κοινωνική Διοίκηση κ.α. Στο τέλος της Ημερίδας, οι συμμετέχοντες/ουσες γνώρισαν συναφή μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα των δύο χωρών.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εκπροσώπησαν ο συντονιστής του Εξ Αποστάσεως Προγράμματος στην Κοινωνική Εργασία, Καθηγητής Χρίστος Παναγιωτόπουλος, η Συντονίστρια των Ακαδημαϊκών Θεμάτων στο Τμήμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, κ. Θεοδώρα Δημοσθένους και η Συντονίστρια των Διοικητικών Θεμάτων στο Τμήμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Τριχινά.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










390