«Η έρευνά μου σε 10 λεπτά»


Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές εργασίες/τις ιδέες τους και θα λάβουν σχόλια από ακαδημαϊκούς του ΠΛ και εκπροσώπους του IEEE

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει το πρώτο “PhD Challenge”στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών, με τίτλο Η έρευνά μου σε 10 λεπτά.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υφιστάμενους διδακτορικούς φοιτητές όλων των επιπέδων που επιθυμούν να παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο και τα μελλοντικά τους σχέδια, καθώς και σε πιθανούς φοιτητές με ερευνητικές ιδέες, σε όλους τους τομείς της Πληροφορικής.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε φοιτητές/πιθανούς φοιτητές και ενδιαφερόμενους όλων των πανεπιστημίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους γύρω από το θεματικό πεδίο της έρευνάς τους και θα εξηγήσουν πώς η εργασία/οι ιδέες τους θα επηρεάσουν την ζωή των ανθρώπων και την επιστήμη.

Οι διδάσκοντες του Τμήματος θα σχολιάσουν και θα εμπνεύσουν περαιτέρω τους συμμετέχοντες, καθώς θα αναζητούν καινοτόμες ιδέες που να έχουν προοπτική να αναπτυχθούν στα αντίστοιχα διδακτορικά προγράμματα.

Σχόλια θα παρέχονται επίσης από εκπροσώπους του Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE, Τμήμα Κύπρου), οι οποίοι θα παραστούν στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










370