Η Κύπρος φιλοξενεί το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη για θέματα Συμμόρφωσης


Υπό την αιγίδα του International Compliance Association (ICA). Προηγούνται δύο παρουσιάσεις των εξειδικευμένων Επαγγελματικών Τίτλων σπουδών από την CEO του ICA

Η παρουσία του International Compliance Association (ICA) στην Κύπρο εδραιώνεται με την διοργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου στην Ευρώπη για θέματα Συμμόρφωσης, καθώς και με παρουσιάσεις των εξειδικευμένων Επαγγελματικών Τίτλων σπουδών του παγκόσμιου επαγγελματικού οργανισμού αυτού, από την CEO του ICA, κα. Helen Langton.

Οι πρωτοβουλίες αυτές λαμβάνουν χώρα κατόπιν της στρατηγικής συνεργασίας<https://www.icpac.org.cy/selk/en/newdetails.aspx?id=1675&catid=1001> του ICA με τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και της συμφωνίας μεταξύ του ICA με της Globaltraining, με την οποία η Globaltraining έχει επιλεχθεί από το ICA ως ο μοναδικός εγκεκριμένος και αποκλειστικός πάροχος σπουδών για τους εξειδικευμένους Επαγγελματικούς Τίτλους του ICA στην Κύπρο<https://www.globaltraining.org/about-ica/>.

Η είσοδος είναι δωρεάν και για τις δύο παρουσιάσεις αλλά είναι απαραίτητο να γίνει εγγραφή μέσω του εξής συνδέσμου<https://www.globaltraining.org/ica-presentations-by-the-ceo-of-the-international-compliance-association-mrs-helen-langton/>.

Αναλυτικά, οι επερχόμενες εκδηλώσεις:

26 Σεπτεμβρίου 2019

Παρουσίαση του International Compliance Association από την CEO του ICA Αμφιθέατρο UNESCO, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

18:00-18:30 Εγγραφή και καφές

18:30-18:35 Χαιρετισμός από Μάριο Σκανδάλη (Μέλος του ICA International Advisory Board and τέως πρόεδρος του ΣΕΛΚ)

18:35-18:40 Χαιρετισμός από Κυριάκο Ιορδάνου (Γενικό Διευθυντή ΣΕΛΚ)

18:40-18:45 Χαιρετισμός από εκπρόσωπο της Globaltraining

18:45-20:00 Παρουσίαση του International Compliance Association από την CEO του ICA

20:00-20:30 E&A και networking reception.

4 Οκτωβρίου 2019

5ο  Διεθνές Συνέδριο Συμμόρφωσης στην Κύπρο Hilton Park

Το συνέδριο σταθμός για την Κύπρο, διοργανώνεται για 5η χρονιά από την IMH και είναι υπό την αιγίδα του ICA. Εκ των κύριων ομιλητών του συνεδρίου καθώς και συντονιστής της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης θα είναι ο Bill Howarth, Εκτελεστικός Πρόεδρος του ICA,  ιδρυτής και CEO του ICA από το 2002 μέχρι το 2015.

Για το πρόγραμμα και εγγραφή στο Συνέδριο πατήστε σε αυτό τον σύνδεσμο<https://www.imhbusiness.com/en/5th-international-compliance-forum#pdf-program-link>.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










648