Πλαίσιο Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις - Ιntresport Athletics


Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συνάντηση εργασίας των στελεχών του Γραφείου Διασύνδεσης με στελέχη της εταιρείας INTERSPORT AEE, μέλος του κλάδου λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών του Ομίλου FOURLIS.

O Όμιλος FOURLIS ίδρυσε στις αρχές του 2000 την εταιρεία INTERSPORT ATHLETICS A.E.E. με στόχο τη δημιουργία αλυσίδας πολυκαταστημάτων αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την INTERSPORT International Corporation (IIC). Με περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 35 χώρες, η INTERSPORT είναι η κορυφαία πολυεθνική αλυσίδα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.  Το δίκτυο της INTERSPORT ATHLETICS A.E.E στην Ελλάδα αριθμεί πλέον των πενήντα καταστημάτων, ενώ η μητρική εταιρεία στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης της,  ίδρυσε τη θυγατρική εταιρεία INTERSPORT ATHLETICS CYPRUS Ltd με σκοπό την δημιουργία δικτύου καταστημάτων INTERSPORT στην Κύπρο.  Πλέον το δίκτυο εκτείνεται σε έξι καταστήματα παγκύπρια, ενώ σε πλήρη λειτουργία είναι και το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών  και  η προοπτική ένταξης της εταιρείας  στο ευρύ δίκτυο των εταίρων του Πανεπιστημίου Νεάπολις στο πλαίσιο του προγράμματος τοποθέτησης φοιτητών του Ευρωπαϊκού Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας», η συνεργασία με το Γραφείο Αποφοίτων, η διασύνδεση και εμπλοκή της INTERSPORT ATHLETICS A.E.E με την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, η συνεργασία στην υποστήριξη και οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων, καθώς και το σχέδιο δράσης  για την υλοποίηση της ανωτέρω συνεργασίας.

  Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου μέσω της  συνεχούς προσπάθειας διεύρυνσης του δικτύου κοινωνικών εταίρων  του, υλοποιεί το όραμά του προσβλέποντας  πάντα στην ακαδημαϊκή αριστεία και την αποτελεσματική διασύνδεση με την αγορά εργασίας των φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών του σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










564