Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Επιστημονικό Συνέδριο: «Γεροσκήπου: Ιστορία και Πολιτισμός»


Το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικών και Διεθνών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και ο Δήμος Γεροσκήπου, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Γεροσκήπου οργανώνουν επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Γεροσκήπου: Ιστορία και Πολιτισμός», στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.

Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στο Aliathon Resort (στην Αίθουσα Adonis) στις 7 μ.μ.  Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Γεροσκήπου κ. Μάκης Παυλίδης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις κ. Παντελής Σκλιάς. Θα ακολουθήσει ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Γλωσσολογίας, πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργου Μπαμπινιώτη. 

Το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ. θα γίνουν τέσσερις συνεδρίες στο Αμφιθέατρο  του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου. Οι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν την ιστορία, αρχαιολογία, οικονομία και αρχιτεκτονική.

Θα παρουσιάσουν ανακοινώσεις τους πανεπιστημιακοί καθηγητές, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Πανεπιστημίων Κύπρου, Frederick και Νεάπολις Πάφου.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










695