Πρωτοβουλία NUPsupportagainstCV19 για ψυχολογική υποστήριξη από το Παν. Νεάπολις


Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος στην κοινωνία και στην προσπάθεια του να συμβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, έχει δημιουργηθεί η Πρωτοβουλία NUPsupportagainstCV19. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, σας ενημερώνουμε για τη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης.

Η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του Συμβουλευτικού Κέντρου Έρευνας και Ψυχολογικών Υπηρεσιών (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου απευθύνεται σε όλο το ιατρικό, παραϊατρικό, διοικητικό, και λοιπό προσωπικό των κρατικών και ιδιωτικών νοσοκομείων της Επαρχίας της Πάφου. Σκοπός της τηλεφωνικής γραμμής είναι η ψυχολογική υποστήριξη των ενδιαφερομένων σε θέματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και οποιεσδήποτε παρενέργειες μπορεί να έχει η πανδημία στην καθημερινότητά τους.

Οι σύμβουλοι της γραμμής, υπό την εποπτεία του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, χειρίζονται όλα τα περιστατικά με τον ίδιο επαγγελματισμό, τηρούν την αρχή της ανωνυμίας και δεν ζητούν οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.

Αν οποιοσδήποτε και οποιαδήποτε από το νοσοκομείο σας επιθυμεί, μπορεί να καλέσει τον πιο κάτω αριθμό. Σας παρακαλώ όπως προωθήσετε το μήνυμα σε όλο σας το προσωπικό.

Οι ώρες λειτουργίας της γραμμής στήριξης είναι:      ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 08:00-20:00

Το τηλέφωνο της γραμμής είναι : 96-417024

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μου αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ανησυχίες ή προβληματισμούς.

 

Με εκτίμηση,

 

Μάριος Αργυρίδης

Επίκουρος Καθηγητής Ψυχολογίας

Επόπτης και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Γραμμής




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










701