Πρύτανης Παντελής Σκλιάς: Να μετατρέψουμε την πανδημία σε ευκαιρία


Πρύτανης Παντελής Σκλιάς:Να μετατρέψουμε την πανδημία σε ευκαιρία

Με γραπτή δήλωσή του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς αναφέρει:

«Η δυναμική που έχει αναπτυχθεί στο χώρο της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης τον καιρό της πανδημίας, εκτός από προκλήσεις δημιουργεί ευκαιρίες και προοπτικές. Η εγγραφή σε καινοτόμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, αποτελεί λύση για όσες και όσους αναζητούν αξιόπιστες διεξόδους, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, με χαμηλό κόστος, μέσα από ευέλικτες μορφές διδασκαλίας και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι ανακοινώσεις του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, του ΔΟΑΤΑΠ της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Υπουργού Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Πρόδρομου Προδρόμου, και της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Νίκη Κεραμέως, συγκλίνουν σε ένα σημείο:

Την εποχή της πανδημίας, η εξ αποστάσεως και ευέλικτη μορφή διδασκαλίας και αξιολόγησης είναι κεκτημένο.

Καλώ όλες και όλους, όσες και όσους ενδιαφέρονται ή σκέφτονται την εγγραφή τους στα προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου μας, να το πράξουν άμεσα, αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με ακόμη πιο χαμηλό κόστος και χωρίς έκπτωση στην ποιότητα. Ναμετατρέψουμε την πανδημία σε ευκαιρία».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

394