Πανεπ. Νεάπολις: Διασύνδεση παρεχόμενης εφαρμοσμένης γνώσης αριστείας με εταιρείες Leaders αγοράς εργασίας


Στο πλαίσιο υλοποίησης  της  στενής συνεργασίας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με τον  Ελεγκτικό οίκο Price Waterhouse Coopers, απονεμήθηκε την Τρίτη 13.10.2020 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου χρηματικό έπαθλο στην πρωτεύσασα  απόφοιτη του Προπτυχιακού Προγράμματος Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών κα Tadiwanashe Nembaware.

Στη τελετή απονομής συμμετείχαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου ο Πρύτανης  Καθ. Παντελής Σκλιάς και ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών Αναπλ. Καθηγητής Ανδρέας Χατζηξενοφώντος, οι οποίοι εξέφρασαν την διακηρυγμένη θέση του Πανεπιστημίου για την διασύνδεση και διάδραση της ακαδημαϊκής γνώσης και εφαρμοσμένης έρευνας με εξέχουσες εταιρίες leaders στην αγορά εργασίας.

Την παράδοση του βραβείου εκ μέρους  της Price Waterhouse Coopers έκανε η κα  Βασιλείου Ελένη, Ανώτερη Διευθύντρια στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία αναφέρθηκε στην άριστη υφιστάμενη συνεργασία της εταιρίας  με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και στην πρόθεση της εταιρίας  να απονέμεται το βραβείο της εταιρίας  κάθε χρόνο στον/την πρωτεύσαντα φοιτητή του Προγράμματος Σπουδών  Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών στο  πλαίσια της πολιτικής του ελεγκτικού οίκου για παροχή κινήτρων και επιβράβευσης για την απόδοσή τους στους αριστεύσαντες  φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


300