Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Intersport: H καινοτόμος πρωτοβουλία e-Commerce Excellence Cyprus


Με ιδιαίτερη χαρά  το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του πρωτοκόλλου συνεργασίας του με τον Όμιλο Fourlis, προχωρεί με την εταιρεία Intersport στην υλοποίηση του διαγωνισμού e-Commerce Excellence Cyprus.

Το e-Commerce Excellence Cyprus στοχεύει στην αναβάθμιση της στρατηγικής του ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας στην κυπριακή αγορά, μέσω  ανάδειξης και επιβράβευσης της αριστείας, αξιοποιώντας τις ικανότητες, τις γνώσεις και καινοτόμες ιδέες των φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

 Στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνεργασία και γνωριμία  στελεχών της εταιρείας Intersport με τους φοιτητές του Τμήματος. Oι κ. Μαρία Κολοκυθά, HR Manager, Νατάσα Φωτεινακοπούλου,  Human Resources Supervisor και ο κ. Γιώργος Λεβεντάκης, Regional E-commerce Operations Manager συμμετείχαν στο μάθημα ECommerce των τεταρτοετών φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομικών με διδάσκοντα τον  κ. Γιώργο Δεϊμερτζόγλου,  Λέκτορα ψηφιακής Επιχειρηματικότητας, ο οποίος έχει αναλάβει και την ακαδημαϊκή εποπτεία του διαγωνισμού.

Μέσω του e-Commerce Excellence Cyprus το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου   σε συνεχή διαβούλευση, συνεργασία και διάδραση με τους επιχειρηματικούς εταίρους του υλοποιεί,  παρά τις όποιες δυσκολίες  λόγω πανδημίας COVID-19,  καινοτόμες δράσεις, οι οποίες  ενισχύουν την διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο ενδυναμώνοντας  το  ψηφιακό αποτύπωμα  της χώρας και συμβάλλοντας στην κοινωνική συνοχή και  ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στη Κυπριακή Δημοκρατία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










425