Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Νέες θέσεις μόνιμου ακαδημαϊκού προσωπικού


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής του πορείας, της ακαδημαϊκής αρτιότητας και της παραγωγής καινοτόμου γνώσης, έχει προκηρύξει νέες μόνιμες θέσεις ακαδημαϊκού προσωπικού στις Σχολές Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής, Νομικής, Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, και Επιστημών Υγείας.

Ο σύνδεσμος για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι https://www.nup.ac.cy/the-university/jobs-and-vacancies-at-the-university/.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, με αφορμή τις προκηρύξεις των νέων θέσεων μόνιμου ακαδημαϊκού προσωπικού δήλωσε:

«Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ενδυναμώνει περαιτέρω το ήδη επιστημονικά άρτιο επιστημονικό του προσωπικό. Η προσέλκυση πρόσθετου ακαδημαϊκού προσωπικού με διεθνή εμπειρία, καταξιωμένη και αναγνωρισμένη ερευνητική δραστηριότητα, συνιστά όχι μόνο απόδειξη της δυναμικής αναπτυξιακής πορείας του Πανεπιστημίου μας, αλλά και της δέσμευσης μας για συνεχή επένδυση σε ανθρώπινους πόρους, παράλληλα με την συνεχή αντίστοιχη επένδυση σε υλικοτεχνικές υποδομές. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έχει καταστεί νησίδα πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής αρτιότητας».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


885