Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Νέος Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας ο καθ. Στέλιος Ν. Γεωργίου


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου υποδέχεται με χαρά στους κόλπους του από τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο 2021-2022, ως νέο Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, τον καθηγητή Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας Δρα Στέλιο Ν. Γεωργίου.

Ο Καθηγητής Γεωργίου έχει πλούσιο δημοσιευμένο έργο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά του κλάδου του και είναι ενεργό μέλος διεθνών επαγγελματικών σωμάτων. Είναι επίσης συγγραφέας διδακτικών βιβλίων εκπαιδευτικής ψυχολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται σε Ελληνικά Πανεπιστήμια. Έχει διδάξει σε πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ διετέλεσε καθηγητής για πολλά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου, εκτός από τη διδασκαλία και την έρευνα, ανέλαβε σημαντικές θέσεις διοικητικής ευθύνης.

Η παρουσία και συμμετοχή του καθηγητή Στέλιου Ν. Γεωργίου στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου επιβεβαιώνει την σταθερή προσήλωση του Πανεπιστημίου στην αριστεία, στη διαρκή προσπάθεια εμπλουτισμού της μαθησιακής διαδικασίας με καινοτόμες ιδέες και πρακτικές, αλλά και των προγραμμάτων σπουδών  και υπηρεσιών, τις οποίες προσφέρει  προς τη φοιτητική του κοινότητα. Ο νέος Κοσμήτορας αναμένεται να βοηθήσει στην περαιτέρω βελτίωση των ήδη επιτυχημένων Προγραμμάτων Ψυχολογίας πτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, στην ποιοτική αναβάθμιση της Σχολής Επιστημών Υγείας καθώς και την αύξηση της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς της.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


588