Αποτελεσματική διαχείριση προκλήσεων στην οικογενειακή/γενική ιατρική λόγω COVID στη Λιθουανία και Κύπρο


Συνεργασία του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις με το Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας της Λιθουανίας σε  νέου ερευνητικό έργο. 

 Η Δρ. Aida Budrevičiūtė του Λιθουανικού Πανεπιστημίου Επιστημών Υγείας επισκέφθηκε το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος για να αναπτύξει περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των δύο πανεπιστημίων και να καταλήξει στις λεπτομέρειες του νέου τους ερευνητικού έργου.

   Ο τίτλος του νέου έργου είναι «Αποτελεσματική διαχείριση των προκλήσεων στην οικογενειακή/γενική ιατρική που θέτει η πανδημία του COVID-19 στη Λιθουανία και την Κύπρο». Σκοπός της μελέτης είναι να κατανοήσει και να βοηθήσει τις συστάσεις των γιατρών που εργάζονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των προκλήσεων στην οικογενειακή/γενική ιατρική που θέτει η πανδημία του COVID-19.

   Η ομάδα των συνεργαζόμενων επιστημόνων είναι οι Dr. Aida Budrevičiūtė, Prof. Dr. MD Leonas Valius και Prof. Dr. Renata Paukštaitienė (από το Λιθουανικό Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας) και ο Δρ Μάριος Αργυρίδης εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

   Η ερευνητική ομάδα είναι ενθουσιασμένη με αυτή τη νέα ευκαιρία και προσδοκεί σε μελλοντικές τους συνεργασίες τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε εφαρμοσμένο επίπεδο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










649