Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Διαδικτυακή παρουσίαση του Εξ Αποστάσεως ΜΠΣ Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας


 Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος σας προσκαλεί στη διαδικτυακή παρουσίαση του Εξ Αποστάσεως ΜΠΣ Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:00 μ.μ.

Την παρουσίαση θα προλογίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής, Δρ. Στέλιος Γεωργίου.Σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή παρουσίαση του Εξ Αποστάσεως ΜΠΣ Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:00μ.μ.

Η επικεφαλής του Εξ Αποστάσεως ΜΠΣ Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας θα επεξηγήσει τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος και στην συνέχεια ο Προϊστάμενος Τμήματος Εγγραφών και Συμβούλων Σπουδών, Δρ. Σταύρος Χριστοδούλου θα εξηγήσει τη διαδικασία εγγραφής και θα δώσει τις πληροφορίες οικονομικών που χρειάζεστε.

Το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία εστιάζεται στη μελέτη των γνωστικών, συναισθηματικών και κοινωνικό-πολιτισμικών διαδικασιών που συνιστούν το υπόβαθρο της εκπαίδευσης και της δια βίου ανθρώπινης ανάπτυξης. Απευθύνεται στους εν ενεργεία ή εν δυνάμει εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση του φυσιολογικού κατά του αποκλίνοντος προτύπου ανάπτυξης και μάθησης. Είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ Ελλάδος και τον ΔΙΠΑΕ Κύπρου.

Για να δείτε την παρουσίαση πατήστε για εγγραφή   ΕΓΓΡΑΦΗ 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


418