Το Παν. Νεάπολις φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Συνέδριο για Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα


Από τις 15-16 Σεπτεμβρίου 2022 κατά τη διάρκεια του «17ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα», το οποίο θα υλοποιηθεί με υβριδική μορφή στην ιστορική πόλη της Πάφου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, μεγάλος αριθμός διακεκριμένων μελών της παγκόσμιας ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας θα συμμετάσχει  και θα συμβάλλει στον διαρκή και εποικοδομητικό διεθνή διάλογο προσφέροντας μια θαυμάσια ευκαιρία επίσης για μια ακαδημαϊκή συζήτηση πολιτικών για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα για τη μετά την πανδημία εποχή και τις τρέχουσες προκλήσεις.

Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα έχει υλοποιηθεί  ήδη για 17 έτη στην Ιταλία, στην Β. Ιρλανδία, στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Πορτογαλία και στην Φινλανδία, αναφέροντας μόνον λίγες χώρες, οι οποίες το φιλοξένησαν, συμμετέχουν άνω των 40 χωρών σύνεδροι συνθέτοντας  έναν ουσιαστικό συνδυασμό ακαδημαϊκών, εμπειρογνωμόνων και ιδιωτών, οι οποίοι εμπλέκονται σε διάφορες όψεις της εκπαιδευτικής και ερευνητικής δράσης στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα.

Το 17ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Καινοτομία  και την Επιχειρηματικότητα φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και συμπροεδρεύεται από τον Καθ. Παντελή Σκλιά, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και τον Αναπλ. Καθ. Νικόλαο Αποστολόπουλο, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Επιστημονικό Συνεργάτη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Εξέχοντες και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί συμμετέχουν ως κύριοι ομιλητές. Η αρχική παρουσίαση θα γίνει από τον Καθ. Paul Jones, Swansea University, UK με θέμα“Entrepreneurial Behaviour and Small Business Management: Post pandemic perspectives”. Απογευματινός κύριος ομιλητής είναι ο Καθ.  Robert Newbery, Northumbria University, UK με θέμα “Reconstructing the Entrepreneurial Landscape”. Η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου θα ανοίξει με ομιλία του Καθ. Παναγιώτη Λιαργκόβα, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσουμε θέμα Green  Entrepreneurship  and  Sustainable Development in the Post Pandemic EraThe Case of Greece” και η τελική ομιλία θα δοθεί από τον Καθ.  Artur Steiner, Glasgow  Caledonian University,  UK  υπό τον τίτλο “Entrepreneurship and Innovation  for  Social  Purpose:  Learning  from  research,  policy  and practice”.

Παράλληλα το Συνέδριο θα φιλοξενήσει τον τελικό γύρο του διαγωνισμού  The Innovation & Entrepreneurship Teaching Excellence Awards. για 8η συνεχή χρονιά.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










440