Τo Πανεπιστήμιο Nεάπολις υποδέχτηκε τα νέα μέλη της φοιτητικής του κοινότητας


Κατά το διήμερο 29-30.09. 2022 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος άνοιξε  τις πύλες του για να υποδεχτεί και καλωσορίσει τους νέους εγγεγραμμένους φοιτητές/τριες του, ως νέα μέλη της ακαδημαϊκής του κοινότητας για το  νέο ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 με έναρξη την 3η Οκτωβρίου.

Οι νέοι φοιτητές/τριες είχαν  την ευκαιρία - μαζί με μέλη των οικογενειών τους -  να γνωριστούν με  τους ακαδημαϊκούς τους δασκάλους και το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, να συνομιλήσουν με παλαιότερους συμφοιτητές/τριες τους, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του και κυρίως να γνωρίσουν τις διαδικασίες και κανόνες της φοιτητικής τους ζωής στην φιλόξενη πόλη και κοινωνία της Πάφου, οι οποίες θα τους συνοδεύουν στην φοιτητική τους ζωή.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ “UNiFEST 2022”, όπου συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια με πλούσια δώρα και εφόδια για το νέο ακαδημαϊκό έτος, απολαμβάνοντας μουσική από το ραδιοφωνικό σταθμό που βρισκόταν ζωντανά στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος  Καθ. Παντελής Σκλιάς απεύθυνε θερμό χαιρετισμό στους νέους φοιτητές/τριες, τονίζοντας ότι το Πανεπιστήμιο και η πόλη της Πάφου θα  είναι πλέον το κοινό τους σπίτι για τα επόμενα χρόνια, το οποίο θα τους  στηρίξει τόσο στην ακαδημαϊκή και επιστημονική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, εφόσον την επιλέξουν, όσο  και θα τους οδηγήσουν και εξασφαλίσουν μια ποιοτική και  επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία και μέλλον.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


292