Το εναλλασόμενο γεωστρατηγικό περιβάλλον στην Αν. Μεσόγειο και ο ρόλος της Εθνικής Φρουράς


Τη Δευτέρα 8 Μαίου 2023, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης θα επισκεφτεί μετά από πρόσκληση του τμήματος Ιστορίας Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, όπου και θα μιλήσει στους φοιτητές, πανεπιστημιακούς και επισκέπτες στο πανεπιστήμιο. Μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς στην εκδήλωση θα  παραστεί και ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ασφαλείας και Άμυνας του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου, Συμεών Ζαμπάς.

Ο Αρχηγός, θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Καθηγητή Παντελή Σκλιά και την ηγεσία του Πανεπιστημίου Νεάπολις στα πλαίσια συνεργασίας του Πανεπιστημίου με το Υπουργείο Άμυνας αλλά και την Ακαδημία Ασφάλειας και Άμυνας του Υπουργείου.

Τον Αργηχό, θα καλωσορίσει ο Πρύτανης εκ’ μέρους του πανεπιστημίου. Ο συντονισμός θα γίνει από τον Πρόεδρο του Τμήματος, Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, Αναπληρωτή Καθηγητή, Μάριο Παναγιώτη Ευθυμιόπουλο.

Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται από το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών στο πλαίσιο των προγραμμάτων και ειδικοτήτων του Τμήματος, αλλά και του διαλόγου για τα θέματα ιστορίας, πολιτικής και διεθνών σπουδών.

Ο ώρα και χώρος της εκδήλωσης, θα είναι στις 14΄00 μμ στην κεντρική αίθουσα του πανεπιστημίου.

Η ομιλία θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα.

Ο χρόνος διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι 1ώρα και 30 λεπτά.

Καλούνται οι παρευρισκόμενοι να βρίσκονται στην αίθουσα μέχρι τις 13.50μμ.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


323