Ανακάλυψε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες στην Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus


Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, σας προσκαλεί σε Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) για να ανακαλύψετε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Η Μέρα Γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη,  6 Απριλίου , από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, στην Πανεπιστημιούπολη στη Λάρνακα.

Μάθετε για τη μοναδική ευκαιρία που παρέχει το Πανεπιστήμιο στους φοιτητές του, να αποκτήσουν ένα αυθεντικό βρετανικό πτυχίο, εξοικονομώντας τα 2/3 του κόστους σπουδών τους σε σύγκριση με πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισκεφθείτε τις πολυβραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου UCLan Cyprus και μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται. Η απόκτηση 2 πτυχίων, ενός από το Πανεπιστήμιο UCLan στο Ηνωμένο Βασίλειο και ενός από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, εγγυώνται την περαιτέρω αναγνώριση των αποφοίτων και αυξάνουν τις ευκαιρίες εργοδότησης τους στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου μας, θα είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση των οποιωνδήποτε ερωτήσεων που ενδεχομένως να έχετε σχετικά με τη φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, τα κριτήρια εισδοχής, τη διαδικασία αίτησης, τις προοπτικές εργοδότησης, αλλά και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται στους φοιτητές, τις φοιτητικές μας εστίες αλλά και για τη ζώη των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας. Παράλληλα, μάθετε τα πάντα σχετικά με τα υφιστάμενα αλλά και τα νέα προγράμματα σπουδών του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.  

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού “ΗΟGAN”, το οποίο θα προσδιορίσει το επάγγελμα και τις σπουδές που σας ταιριάζουν με βάση την προσωπικότητά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

Η υγεία και η ασφάλεια όλων, συμπεριλαμβανομένων των παρευρισκόμενων και του προσωπικού του Πανεπιστημίου, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










375