To Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus περήφανος Ακαδημαϊκός υποστηρικτής του πρωταθλητή ενόργανης Ηλία Γεωργίου


Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καλωσορίζει τον Ηλία Γεωργίου στην οικογένεια του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.  

Ο χρυσός πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, επέλεξε το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές του στο πρόγραμμα της Σχολής Επιστημών,  BSc (Hons) Sport & Exercise Science.

Ο Ηλίας Γεωργίου είναι ένας καταξιωμένος πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική, σαρώνοντας  τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Μπέρμιγχαμ, τον Αύγουστο του 2022, κάνοντας όλη την Κύπρο περήφανη με τις επιδόσεις του.

O Υπεύθυνος του τμήματος Marketing του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Γιάννης Ζέζος, ανέφερε, «παρακολουθούσαμε εδώ και αρκετό καιρό την πορεία του πρωταθλητή μας Ηλία, ένα συγκρατημένο άτομο με ήθος, εντός και εκτός γηπέδων με μεγάλη φλόγα και ζήλο για να φτάσει στην κορυφή.

Αποτελεί μεγάλη τιμή και περηφάνια η ένταξη του στο πρόγραμμα BSc (Hons) Sport & Exercise Science στο Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. H άριστη απόδοση του συμπολίτη μας σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή αριστεία που χαρακτηρίζει το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου συνέβαλαν στην υπογραφή συμφωνίας ακαδημαϊκής υποστήριξης με τον πρωταθλητή Ηλία Γεωργίου. Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην οικογένεια του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Με τη σειρά του, ο Ηλίας ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανοίγω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το οποίο που άνοιξε τις πόρτες του, δίνοντας μου την ευκαιρία να φοιτήσω του στο πρόγραμμα BSc (Hons) Sport & Exercise Science. Ευχαριστώ τη διεύθυνση και το ακαδημαϊκό προσωπικό για την άψογη συνεργασία και είμαι βέβαιος τόσο εγώ όσο και το Πανεπιστήμιο θα αποκομίσουμε πολλά οφέλη απ’ αυτό το μακρύ ταξίδι».

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012, κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire του Ηνωμένου Βασιλείου, με το πλεονέκτημα απόκτησης δύο πτυχίων από τα πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK. Το πρόγραμμα της Σχολής Επιστημών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, BSc (Hons) Sport & Exercise Science, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό και την άσκηση και θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στην προαγωγή της υγείας, της φυσικής δραστηριότητας και της αθλητικής απόδοσης μέσα από επιστημονικές προσεγγίσεις.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










481