World Clean Up Day από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και την Leroy Merlin


Πιστοί στο ραντεβού τους, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η Leroy Merlin προχώρησαν σε καθαρισμό της παραλίας του ΚΟΤ την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Η δράση έγινε στα πλαίσια της ‘World Clean Up Day’ και το παρών τους δήλωσαν εθελοντές /μέλη από το ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, φοιτητές του Πανεπιστημίου, και μέλη της επαγγελματικής ομάδας της Leroy Merlin.

Το πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η Leroy Merlin επιδιώκουν να συνεργάζονται και να προωθούν δράσεις οι οποίες επιφέρουν θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στη προσπάθεια αυτή συνδράμουν τα στελέχη των δυο οργανισμών, η φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου και σχετικοί φορείς.  Αξίζει να σημειωθεί ότι την φετινή δράση στήριξε ο οργανισμός Save your Hood και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας.

Η Corporate Communications and External Relations Manager του Πανεπιστημίου κα. Ειρήνη Γεωργίου με αφορμή την ενέργεια δήλωσε ότι: ‘Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι πρόθυμο είτε αυτόνομα είτε σε συνεννόησή με συνεργάτες του πανεπιστήμιου να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί σε θέματα περιβαλλοντικής πρόνοιας και συνείδησης και είναι με μεγάλη χαρά που συνεργαζόμαστε σε αυτή τη πρωτοβουλία με την Leroy Merlin.

‘Με μεγάλη χαρά και φέτος συνεχίζουμε τον θεσμό μας μαζί με την ομάδα τoυ Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην προστασία των όμορφων παραλιών της Κύπρου. Είναι σημαντικό όλοι μας να αναλαμβάνουμε ευθύνη για να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας για τις επόμενες γενιές’ δήλωσε η Brand Communication & Customer Relationship Business Leader της Leroy Merlin Cyprus, κα. Λουκία Βασιλειάδη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










479