Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και Curis Network υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης


Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ο οργανισμός Curis Network υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης στις 31 Οκτωβρίου 2022.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν στην ανάπτυξη πλαισίου συνεργασίας για την προώθηση δραστηριοτήτων κοινού ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων της ανταλλαγής πληροφοριών, διοργάνωσης κοινών εκδηλώσεων και σεμιναρίων, ενίσχυσης προγραμμάτων σπουδών, προώθησης βέλτιστων πρακτικών και πρακτικής άσκησης φοιτητών, καθώς επίσης και της από κοινού συμμετοχής σε έργα παρακινούμενα από τη βιομηχανία και ερευνητικά προγράμματα.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, το Μνημόνιο Συναντίληψης υπέγραψε η Καθηγήτρια Ειρήνη Πολυκάρπου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, και εκ μέρους του Curis Network, ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού, κ. Ανδρέας Σαββίδης.

Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, καθ. Ειρήνη Πολυκάρπου, τόνισε τη σημασία αυτής της συνεργασίας δηλώνοντας:

«Το  Πανεπιστήμιο UCLanCyprus χαιρετίζει αυτή την πρωτοβουλία. Το μνημόνιο  Συναντίληψης με το CurisNetwork θα προσφέρει νέες ευκαιρίες για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών στους τομείς της εκπαίδευσης, κατάρτισης, έρευνας και καινοτομίας, καθώς και σε άλλες δραστηριότητες αμοιβαίου ενδιαφέροντος»

Η Δρ. Βασιλική Χριστοδούλου, Συντονίστρια Πρακτικής Άσκησης στο πρόγραμμα MSc in Forensic Psychology του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus,  αναφέρθηκε επίσης στις ευκαιρίες που παρέχονται στους φοιτητές προκειμένου να ενισχύσουν τις δεξιότητες αξιολόγησης, ανάπτυξης  και παράδοσης εργαστηρίων, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας.

O οργανισμός Curis Network αναγνωρίζοντας τη διαχρονική ανάγκη των κοινοτήτων όσο και του κάθε ατόμου ξεχωριστά να βελτιώνει την υγεία, την ευημερία και τον τρόπο ζωής του, καθώς και την υιοθέτηση της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή, έχει εξελιχθεί σε έναν ενεργό και καινοτόμο φορέα προώθησης της υγείας και της ευεξίας, επικεντρωμένο στην παροχή συμβατικών και ψηφιακών υπηρεσιών υγείας οι οποίες υποστηρίζουν άτομα και κοινότητες στη βελτιστοποίηση και ενίσχυση της υγείας τους. Ο Curis Network έχει αναπτύξει ένα οικοσύστημα υγείας και ευεξίας το οποίο περιλαμβάνει χώρους στους οποίους οι άνθρωποι ζουν, παίζουν και εργάζονται. Μέσω αυτής της συνεργασίας, ο Curis Network προωθεί  την έκθεση της πανεπιστημιακής κοινότητας στη βιομηχανία.

Με παρόμοιο τρόπο,  το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα, προσφέρει στα άτομα μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε διαφορετικά πεδία, μέσα από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο δεσμεύεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών προώθησης της ευημερίας των πολιτών μέσω των προγραμμάτων σπουδών, των ερευνητικών έργων και των εθελοντικών δράσεων του.

Το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα δημιουργήσει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των δύο οργανισμών, επιτρέποντας τη διάδοση και μεταφορά τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου στα μέλη και των δύο οργανισμών και στην ενίσχυση της στρατηγικής τους θέσης όσον αφορά  καινοτομίες στη προώθηση θετικών αλλαγών στη ζωή των ανθρώπων στις τοπικές κοινωνίες.

Και τα δύο μέρη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για αυτή τη συνεργασία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










449