Παν. UCLan Cyprus: Σεμινάριο «Παιδικό bullying και βία, ναρκωτικά και παιδική παχυσαρκία» με τον Μ Ζαμπίδη


Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί αύξηση κρουσμάτων bullying και βίας, διάδοση των ναρκωτικών σε νεαρότατες ηλικίες και ένας ανησυχητικά καλπάζων αριθμός παιδικής παχυσαρκίας. Αυτά τα θέματα συνθέτουν τον κίνδυνο που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα γενιά, την οποία εμείς ως ενήλικες είμαστε υπόχρεοι να προστατεύσουμε. 

Με αυτό το σκεπτικό και με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπισή τους από τους ίδιους τους νέους μέσω του αθλητισμού, διοργανώνουμε ένα διήμερο σεμινάριο με θέμα «Παιδικό bullying και βία, ναρκωτικά και παιδική παχυσαρκία: Αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους μέσω του αθλητισμού». Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αθλητισμός και η υγιής απασχόληση συμβάλλει σημαντικά σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων γι’ αυτό προσκαλέσαμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο αθλητή της πυγμαχίας τόσο για να μας διαφωτίσει και όσο και για να ενθαρρύνει την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης χαίρει εκτίμησης τόσο στον αθλητικό χώρο όσο στον καλλιτεχνικό (συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι Dancing with the stars στον Ant1) και έρχεται στην Κύπρο για τον ευγενή αυτό σκοπό και για να προωθηθεί ο αθλητισμός κάθε μορφής στον τόπο μας και στους νέους.  Λόγω της εμβέλειας του ονόματος και του κύρους του Μιχάλη Ζαμπίδη, ο λόγος του γίνεται πιο κατανοητός και δεκτικός στη νεολαία.

Με εφόδια την αισιοδοξία και την αγάπη για τη νεολαία και το νησί μας αναμένουμε ότι το διήμερο αυτό σεμινάριο θα βρει ανταπόκριση από όλη την κυπριακή κοινωνία και θα συμβάλει στην ενεργό άθληση της νεολαίας που μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο για την ανάπτυξη αντιστάσεων ενάντια σε κάθε κίνδυνο.

H Συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου στις 11:00 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ενώ το διήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2023 στις 15:00 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου θα είναι ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, Υπέρτιμος και Έξαρχος Λάρνακος Νεκτάριος καθώς και ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Για συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99 695475.

Δείτε εδώ την αφίσα του διήμερου σεμιναρίου. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










455