ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Ενημερωτική συνάντηση: Νέο Σχέδιο Αξιολόγησης του μαθητή. Τι αναμένεται φέτος


Τετάρτη, 11/9, 6-7 μ.μ., ΚΕ΄Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (Εκάλη)

Με στόχο την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ οργανώνει ενημερωτική συνάντηση, με θέμα το τι αναμένεται να ισχύσει κατά τη φετινή σχολική χρονιά (2019-2020), σε σχέση με το νέο (ενιαίο) σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή.

Μέσα από την συνάντηση, επιδιώκεται να ενημερωθούν οι συνάδελφοι, σε πρακτικό επίπεδο, για το τι αναμένεται να ισχύσει φέτος (υποχρεώσεις, χρονοδιαγράμματα, διαδικασίες κλπ.), ώστε να είναι σε θέση, από την έναρξη των μαθημάτων, να προγραμματιστούν αναλόγως σε σχέση με την αξιολόγηση των μαθητών τους.

Η συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕ΄Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (Εκάλης), την Τετάρτη 11/9/2019, 6-7 μ.μ., πέραν από το να ενημερώσει και να δώσει απαντήσεις σε τυχόν απορίες των συναδέλφων, θα αποτελέσει και μια καλή ευκαιρία να ακουστούν και εισηγήσεις/προβληματισμοί για την εφαρμογή και το πώς πρέπει να εξελιχθεί η περαιτέρω πορεία του νέου σχεδίου αξιολόγησης του μαθητή.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο: http://bit.ly/sxediom

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης/συμμετοχής.

Η ΠΑ.Δ.Ε.Δ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ προσκαλεί όλους τους συναδέλφους στην εν λόγω συνάντηση, με την οποία συνεχίζει την προσπάθεια να βρίσκεται έμπρακτα, δίπλα στο εκπαιδευτικό!

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες: 99133332 (Νατάσα), 99528258 (Δώρα)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










960