Συνέδριο Α.Κί.ΔΑ Λάρνακας: «Μαθητής και Πειθαρχία: Θετικές Προσεγγίσεις»


Η Α.Κί.ΔΑ Λάρνακας, σας προσκαλεί στο συνέδριο: «Μαθητής και Πειθαρχία: Θετικές Προσεγγίσεις». Ανάμεσα στην ανεξέλεγκτη επιτρεπτικότητα και την καταπίεση υπάρχει η πειθαρχία με την έννοια της θέσπισης ορίων, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσα από θετικές προσεγγίσεις. Το συνέδριο θα θέσει υπό συζήτηση και θα προτείνει λύσεις για το πολυδιάστατο αυτό θέμα.

Εισηγήτρια η Δώρα Παπαγεωργίου, κλινική ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία και Αγγλία στον τομέα της Ψυχολογίας και Ειδικής Εκπαίδευσης. Εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με πολυετή πείρα με παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς. Επίσης ασχολείται συστηματικά με την ανάπτυξη και εφαρμογή βιωματικών εργαστηρίων τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες με στόχο την ενδυνάμωση του ατόμου και τη λειτουργικότητα της ομάδας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Καθαρής, από τις 16:30 μέχρι τις 18:30 (εγγραφές η ώρα 16:00). Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής. Δικαίωμα  συμμετοχής:  €5

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο:

https://bit.ly/2lMyLNO

ή με sms:

Μιχάλης Αλεξόπουλος - 99617872

Ελπινίκη Μανώλη – 96748414

Αντρέας Θεοδώρου - 99491322

Μάριος Πιτσιλλής – 99522254




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1210